Тук има 448 131 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас •  170 000 EUR • ID 56128260 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 3-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 56128260

Виж на картата
170 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 110 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 56128260
Допълнителна информация:
Обзаведен апартамент с две спални и гледка море в комплекс Марина Вю Форт Бийч Свети Влас. Апартамента е на трети етаж(има асансьор) с обща площ от 110 кв. м. и се състои от входно антре, баня с тоалетна, всекидневна с кухненска част, спалня, втора спалня с баня с тоалетна, тераса с панорамна гледка море и изход от трите стаи.

Форт Нокс Гранд Резорт е най-големият жилищен комплекс на брега на Черно море в България, разположен между Свети Влас и Елените, непосредствено до прекрасен уединен плаж, пълен с естествена красота и предлагащ великолепна гледка към морето.

Прекрасно местоположение, а заедно и с най-добрата инфраструктура в района дава възможност за спокойна семейна почивка и активен туризъм.

Комплексите Марина Вю Форт Бийч и Панорама Форт Бийч са разположени на първа линия до прекрасни плажове. Магическа комбинация от горски, планински и морски въздух ще възстанови силите Ви и ще Ви зареди с енергия за цяла година напред. Гледката към морето и планината са незабравими!

Плаж Робинзон, до който се намират тези два комплекса, е любимо място за почивка на туристите.

Комплексът разполага с:

ресторанти с българска / европейска кухня;
магазини за хранителни стоки и магазини за плажни аксесоари;
фитнес уреди на открито;
сауна;
СПА салон;
детски клуб;
велосипеди под наем;
стая за масаж;
медицински център;
обменно бюро;
туристическа агенция;
коли под наем;
детски и спортни площадки;
безплатен и неохраняем паркинг;
17 басейна за деца и възрастни, включително басейн с изкуствени вълни, такъв с водна пързалка. Басеините са със спасител, на Ваше разположение са безплатни шезлонги;
два тенис корта с осветление и възможност за игра на мини футбол;
мини голф;
билярд и тенис на маса, електрони игри за деца;
целогодишна рецепция.

Огромните зелени площи правят комплекса уютен и благоприятен за спокойна почивка.

Пътуването до Слънчев бряг ще отнеме 7-10 минути, а на двадесет минути път с кола ще се насладите на разходка по живописните улички на стария град на Несебър (Месемврия). В близост до Форт Нокс Гранд Резорт има автобусна спирка и таксиметрова стоянка. На пешеходно разстояние се намират Аквапарк Елените, яхтеното пристанище в Свети Влас, големи супермаркети.

Собствениците на апартаменти заплащат годишна такса за поддръжка и управление в размер на 14, 50 евро с включен 20% ДДС на квадратен метър от общата площ на апартамента, като за това се осигурява пълна поддръжка на територията на комплекса, поддръжка и обновяване на общите части на сградите, поддръжка и ремонт на инфраструктурата и комуникациите, поддръжка на басейни, поддръжка на зелените площи, целогодишна охрана, ползване на басейни, асансьори, осветление на общите части на територията, осветление на общите части на сградите, гаранционен ремонт и поддръжка на интериорни декоративни елементи на апартаментите. Няма допълнителни такси за ремонти и обновявания. Всички разходи са включени в тази цена.

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:07 на 8 май, 2024 год. Обявата е посетена 10 пъти
Агенция:
Агенция БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС БУРГАС ООД
БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС БУРГАС ООД
град Бургас, ул. Генерал Гурко 13, офис 3

Офис телефони: 0888799789
Телефон: 0884359884

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: